COM TRIUNFAR A TWITCH?

Crea una marca personal

No hi ha un patró únic per triunfar com a streamer, però el que sí que convergeixen tots els streamers més famosos és que tots ells/es tenen una marca personal significativa. Qué necessites per crear la teva pròpia marca? T’ho expliquem a continuació:

Primer, el que cal fer, és una auto-evaluació de com streameges. Ets una persona que no para quiet i no para de parlar i d’opinar sobre tot? O bé ets una persona calmada i tranquil·la? Et sents més còmode amb una sudadera o amb una camisa? Llums de neó o sense? Analitza la teva manera en la que et sents més còmode en el teu directe i plasma-ho, escriu-ho tot. Descriu-te. D’aquesta manera definiràs la teva marca personal, una forma de vestir característica, manera de parlar, qualitats, etc.

 

Un cop fet això, necessitaràs crear un nickname, si encara no el tens, i també un logotip que s’ajusti a la teva idea. Necessitaràs una imatge que faci que la comunitat d’internet t’associi ràpidament, per això, et recomanem que no utilitzis plataformes de creació de logotips, perquè no els fan reunint cap de la informació que vols que l’audiència percebi de tu. Un cop tinguis el nickname i el logotip, arriba l’hora d’escollir una tipografia idònia a la idea i sens dubte, tots aquells elements gràfics associats a la marca, emoticones, grafismes, etc.

 

En definitiva, tot el que es vegi en el teu canal ha d’anar dirigit a que sigui agradable i atractiu, no tan sols per la teva audiència si no per la possible audiència.

 

No et despistis ni et desfocalitzis d’aquesta idea de marca personal. A les xarxes socials també hauràs de fer servir aquesta mateixa idea, no pots escriure o que surtin uns grafismes a Twitter i uns de diferents a Twitch.

 

Sigues autèntic/a 😉

 

Un exemple clar d’una bona marca personal és @Ninja amb més de 18 milions de seguidors a @Twitch

 

Si necessites un cop de mà, a iKREA estem especialitzats en creació de marques personals. Gràcies per llegir-nos!