About

NOSALTRES SOM iKREA

COM FEM LES COSES?

Benvingut/da a iKREA, el lloc on les idees prenen vida i les marques es fan grans!

Sabem que tens una idea genial en ment i estem aquí per fer-la realitat. Som un grup apassionat de professionals que treballem per oferir-te els millors serveis en disseny, màrqueting i comunicació. Però, saps què? No ho fem sols. Col·laborem amb els millors especialistes de cada camp, perquè així podem oferir-te el millor de nosaltres.

Com ho fem? Amb la nostra xarxa de talents de confiança, treballem en equip per garantir que el teu projecte rebi l’atenció i el coneixement que es mereix. No trobaràs un grup més dedicat i qualificat que el nostre. Amb iKREA, tens un equip preparat per satisfer les teves necessitats amb precisió i estil. Des del disseny gràfic fins a estratègies de màrqueting digital, tenim les eines per fer-ho possible.

A iKREA, el nostre objectiu és que brillis amb la teva marca. I per això, el branding és el nostre punt fort. Creem identitats visuals impactants i úniques que captiven el teu públic. Volem que et diferenciïs, que destaquis enmig de la multitud. El nostre enfocament estratègic sorgeix d’una anàlisi profund de la teva competència i el teu públic. Així, desenvolupem una estratègia de marca que et distingeixi i et posi en el mapa.

Però això no és tot. També oferim serveis de comunicació i publicitat per garantir que el teu missatge arribi amb força. Des del disseny gràfic fins a campanyes publicitàries impactants, estem aquí perquè et recordin. Volem que facis el salt cap a l’èxit, i per això optimitzem les teves estratègies en línia per aconseguir visibilitat i connectar amb el teu públic.

No et preocupis, no som una agència tradicional. Som la clau per a fer-ho diferent, perquè “Make it different” és la nostra filosofia. No ens agrada la rutina, sinó trencar amb allò convencional. Així que, ara és el moment. Contacta amb nosaltres i descobreix com podem treballar junts. No et preocupis, no som gens avorrits. Estem aquí per escoltar-te, treballar amb entusiasme i fer realitat les teves idees més atrevides.

No som només un altre proveïdor de serveis, som el teu company de confiança en el camí cap a l’èxit.

Som-hi! El teu futur creatiu comença ara mateix.

QUI SOM?

Martí Viñals

GERENT - CONSULTOR DE MARCA I DISSENY GRÀFIC

Jordi Comellas

PROGRAMADOR WEB

Cristina González

XARXES SOCIALS

Francesc Esteve

FOTOGRAFIA I VÍDEO

Anna Costa

REPARTIMENT PUBLICITARI

Toni Conde

DESENVOLUPAMENT I SOFTWARE

ETS UN/A BON/A PROFESSIONAL I VOLS COL·LABORAR AMB NOSALTRES?

hola@ikrea.eu
<p>ETS UN/A BON/A PROFESSIONAL I VOLS COL·LABORAR AMB NOSALTRES?</p>