Creació de la Marca Diquo, una brillant solució

DIQUO

Colors vibrants

El logotip, amb la seva forma circular reminiscent d’una eina abrasiva, és més que una imatge: és un recordatori de l’art de crear superfícies perfectament polides i tallades amb precisió. Els colors ataronjats no només són visuals, sinó que també connoten la vibració i l’energia que les seves eines tallants emeten en cada treball.

CONTENT PRODUCTION

Branding
Línia gràfica
Naming

DISSENY WEB

Disseny web
Programació web

UNA MARCA VIBRANT

Expressivitat en cada concepte

La identitat que respira vida

La forma circular del logotip no només és una representació de l’eina abrasiva; és una metàfora de la pròpia vida que Diquo impregna en cada projecte. Cada tall, cada poliment, és com una revolució completa, transformant materials i creant obres d’art funcionals. Diquo, mitjançant la seva identitat, emfatitza aquesta transformació i la confiança que els seus clients poden dipositar en la seva experiència.

Doble essència en cada tall

La identitat de Diquo va més enllà dels colors i les lletres; es manifesta en la dualitat de les dues versions del logotip: el logotip amb les lletres de Diquo i l’isotip que captura la forma de l’eina circular abrasiva. Aquesta dualitat és un record constant de l’equilibri que Diquo troba entre la precisió i la creativitat. El logotip és l’expressió amb paraules, mentre que l’isotip parla amb formes, simbolitzant la pràctica mateixa del tall i poliment que ofereixen. Aquest joc subtil de formes i lletres enriqueix la seva identitat i connecta amb clients que aprecien la complexitat i la simplicitat de la creació.

Descobreix el Món Diquo

T’animem a explorar més en profunditat el món vibrant i distingit de Diquo. Sigui que necessitis eines abrasives, diamantades o maquinària elèctrica, Diquo és més que un proveïdor: és un soci que et guiarà a través de tallar, desbastar i polir amb brillantor. Contacta amb Diquo i comença a descobrir un món de possibilitats en el tall i poliment que mai havies imaginat abans.

Si vols conèixer més sobre com la creació de la identitat visual i la pàgina web de Diquo es converteixen en una experiència única, estic aquí per ajudar-te. Contacta amb iKREA i descobreix com podem fer que la teva marca brilli amb energia i originalitat.