Projecte de Redisseny de la Revista GiDona

REVISTA GiDona

Redisseny de revista

La revista GiDona ha estat transformada en una obra d’art elegant i expressiva gràcies al nostre projecte de redisseny alternant. Amb un nou enfocament i un toc de creativitat, hem creat una experiència de lectura cohesiva i de gran qualitat que captiva el públic.

Portades Dinàmiques i Amb Personalitat

En cada edició, la portada de la nova revista GiDona es transforma per destacar un aspecte distintiu de la seva identitat renovada. Alternant entre el groc vibrant i el granate profund, els colors corporatius de la marca. Hem creat portades que reflecteixen una sensació d’originalitat i varietat. Aquest enfocament capta l’atenció del lector i anticipa el contingut únic que l’espera a cada pàgina.

CONTENT PRODUCTION

Branding
Línia gràfica

DISSENY EDITORIAL

Disseny de revista

Una revista elegant

Pàgines Interiors encantadores

A l’obrir la revista, descobriràs que el redisseny alternant es manté a cada pàgina interior. Utilitzant el groc i el granate de manera alternada i coherent, aconseguim un flux visual que guia els lectors a través del contingut amb harmonia i dinamisme. Aquests tocs de colors corporatius subtils serveixen per destacar aspectes rellevants i afegir una dimensió visual atractiva.

Elegància i Facilitat en la Lectura

El redisseny alternant no només busca la varietat estètica, sinó també la facilitat en la lectura. Hem optimitzat la tipografia i la disposició dels elements per aconseguir una experiència de lectura còmoda i agradable. Cada pàgina transmet una sensació d’espai i claredat, permetent que el contingut prengui el protagonisme sense distraccions.

Un Caçador de tendències

La nova revista GiDona no només ofereix informació i entreteniment de qualitat, sinó que també s’erigeix com un caçador de tendències. El nostre redisseny alternant no només reflecteix les tendències actuals, sinó que les incorpora amb elegància i originalitat. Cada pàgina és un testimoni dels valors de la revista: innovació, qualitat i un toc d’atrevida creativitat.

Marca corporativa en acció

Els colors corporatius, el groc i el granate, es converteixen en un recurs versàtil en el redisseny alternant. Aquestes tonalitats s’integren de manera equilibrada i estratègica, afegint coherència visual i reforçant la presència de la marca en cada detall. Aquest equilibri entre personalitat i professionalisme és el que fa que aquest redisseny sigui realment excepcional.

Descobreix la nova GiDona

Et convidem a endinsar-te en el món fascinant de la nova revista GiDona. Cada edició et sorprendrà amb una nova combinació de colors i una perspectiva única. Gaudeix de la combinació entre elegància, expressivitat i cohesió en cada pàgina. Una revista que és més que un mitjà de comunicació: és una obra d’art en si mateixa.

Si vols conèixer més sobre com hem aconseguit aquest redisseny alternant i les estratègies que hem utilitzat, estarem encantats de compartir-les amb tu. Contacta amb iKREA i descobreix com podem fer que el teu projecte sigui diferent, creatiu i realment especial.

DESCOBREIX LA REVISTA GIDONA, UN JOC DE COLORS, UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA DE LECTURA