Serveis

EL TEU PROJECTE
COMENÇA AQUÍ

iKREA és l’agència creativa que t’acompanya i et proporciona la part de comunicació de la teva empresa. T’oferim un pla estratègic d’acord amb el teu projecte o empresa. El nostre procés defineix la nostra feina i crea un marc de treball només per tu i que s’adapta al sector específic en la qual viu o viurà la teva marca. Posant l’èmfasi en l’estratègia de marca offline i online, investiguem les últimes tendències, competència directe, i analitzem a fons el teu projecte o empresa.

Què oferim?

Serveis

Aquí és on despleguem tota la nostra passió. Ens encanta crear i gestionar marques d’una manera excepcional. Saps una cosa? Una marca no és només un logotip, sinó la forma com la gent la percep. A iKREA, som especialistes en crear noms, logotips i manuals de marca. Treballem per desenvolupar una identitat coherent i impactant que transmeti els valors i els beneficis únics de la teva marca. Mitjançant una estratègia de branding efectiva, estem aquí per donar a la teva marca una presència única i memorable. Compta amb nosaltres per fer que la teva marca es distingeixi de la competència i deixi una empremta duradora.

BRANDING

El disseny gràfic és un punt clau per donar-li canya a la personalitat de la teva marca. Aquí a iKREA, posem en marxa solucions creatives que fan córrer el teu negoci i et fan sobresortir de la competència. Des dels materials de màrqueting fins a l’aspecte visual que enlluerna, ens encarreguem de flyers, díptics, tríptics, targetes de visita, catàlegs, revistes, anuncis de premsa, etiquetatge d’envasos, presentacions de PowerPoint i exposicions. Amb la nostra imaginació desbordant, combinada amb tipografies xules i una impressió de primera, t’assegurem que no passaràs desapercebut. Vine amb nosaltres i deixa que la teva marca salti als ulls amb un disseny gràfic que ho peti de debò.

DISSENY GRÀFIC

Aquí a iKREA, ens tirem de cap a l’excel·lència digital amb els nostres serveis de disseny web. Ens asseiem de costat i parlem amb tu per entendre tots els detalls del teu negoci, el teu target, el mercat i tal. Sigui quin sigui el teu pressupost, fent servir les últimes tècniques de disseny i programació, creem una web de traca, totalment a mida, que encaixa perfectament amb el teu estil i filosofia. Ja sigui una plataforma d’e-commerce, una web corporativa o una edició deluxe, volem que tinguis una presència online que deixi tothom amb la boca oberta i els faci dir “wow”. Així que, vine amb nosaltres i llencem a rodar aquesta web d’allò més xula!

DISSENY WEB

Aquí a iKREA, ens prenem molt seriosament el disseny i la funcionalitat de la teva nova aplicació, totalment personalitzada i adaptada a les teves necessitats. Ens encarreguem de crear un disseny atractiu, modern i efectiu per captivar i mantenir els teus usuaris. Tenim cura de la navegació, interacció, temps de resposta i funcionalitat de l’app, i desenvolupem aplicacions natives tant per a Android com per a iOS, això assegura un rendiment òptim. Amb nosaltres, pots confiar en obtenir una aplicació única que et diferenciarà de la competència i proporcionarà una experiència d’usuari excel·lent.

DISSENY APPS

A iKREA, el nostre objectiu és fer que la teva marca brilli i connecti plenament amb el teu públic. Per això, desenvolupem accions de màrqueting i comunicació que donen visibilitat a la teva marca. Mitjançant estratègies publicitàries i relacions públiques, ens assegurem que el teu missatge arribi al teu públic d’una manera efectiva i impactant. Treballem per aconseguir que la teva marca sigui reconeguda, apreciada i recordada en tots els canals de comunicació. Compteu amb nosaltres per construir una presència en línia i fora de línia que captivi i conquisti el cor del teu públic objectiu.

MÀRQUETING I COMUNICACIÓ

Aquí a iKREA, ens ocupem de cuidar els teus continguts d’acord amb l’estratègia de la teva marca, personal o empresarial, per garantir-ne l’efectivitat a curt, mitjà i llarg termini. Com ho aconseguim? Generant i publicant continguts de qualitat tant en l’àmbit digital com en el món real, seguint les etapes de coneixement, creació, planificació, execució i avaluació. Treballem per crear i difondre continguts que captivin i connectin amb el teu públic, amb l’objectiu de consolidar la teva marca i assolir els resultats desitjats. Compta amb nosaltres per crear una estratègia de continguts única i impactant que posicionarà la teva marca com una referència en el teu sector.

CREACIÓ DE CONTINGUTS

Aquí a iKREA, desenvolupem estratègies en xarxes socials per a marques empresarials i personals, amb accions creatives enfocades a assolir els teus objectius. Creem contingut multimèdia que reflecteixi la teva identitat de marca i avaluem cada publicació mitjançant informes d’anàlisi per valorar els resultats obtinguts. Treballem per aconseguir l’èxit de la teva presència en xarxes socials, connectant amb el teu públic i generant un impacte significatiu. Amb la nostra experiència en xarxes socials, estem aquí per ajudar-te a destacar i aconseguir el màxim rendiment de les teves estratègies de màrqueting online. Confia en nosaltres per potenciar la teva presència en les xarxes socials i impulsar el teu negoci cap a l’èxit!

XARXES SOCIALS

T’ajudem a trobar la fórmula guanyadora per la campanya publicitària de la teva marca. Ens ocupem de gestionar, analitzar i optimitzar les teves campanyes de SEO i SEM. Amb un coneixement profund del teu negoci i els teus objectius, planifiquem una estratègia de màrqueting online que arrasi. Volem que la teva marca surti als primers llocs als cercadors i que les teves campanyes publicitàries facin vibrar el teu públic. Deixa’ns posar el turbo a la teva presència en línia i treure el màxim profit de les teves estratègies de màrqueting digital. Compta amb nosaltres per fer soroll i guanyar visibilitat a tot gas!

SEO I SEM

Estem aquí per satisfer totes les teves necessitats fotogràfiques amb un toc especial. Ja sigui capturar la personalitat dels teus productes per potenciar la teva marca, crear imatges espectaculars per al teu lloc web o materials publicitaris, o immortalitzar moments únics en esdeveniments especials, et garantim un servei fotogràfic professional i dedicat. Amb la nostra habilitat i estil únic, capturem cada instant amb precisió i creativitat, perquè cada foto tingui un impacte durador. Compta amb nosaltres per crear imatges que et deixaran sense alè.

FOTOGRAFIA

En qüestió d’impressió, oferim la millor qualitat al millor preu. I això no és només un eslògan, és una realitat. Amb una atenció minuciosa als detalls, oferim la millor qualitat en paper, plastificats i acabats, sense limitacions respecte a qualitat o quantitat. A més, oferim serveis de retolació de vehicles i espais per cridar l’atenció dels teus potencials clients. Treballem per assegurar-nos que el teu material imprès tingui un impacte visual i professional, tant en termes de disseny com de qualitat d’impressió. Estem compromesos a oferir-te els millors serveis d’impressió per aconseguir els millors resultats possibles.

IMPRESSIÓ I RETOLACIÓ

iKREA, donem suport a la teva marca amb una combinació potent de publicitat online i offline. Creem estratègies que et connecten amb la teva audiència tant en el món digital com en el físic. Amb anuncis en línia a través de diverses plataformes i amb publicitat tradicional com cartells i accions en esdeveniments, assegurem que el teu missatge arribi al teu públic amb un impacte significatiu. Treballem per aconseguir una presència completa i efectiva en tots els canals de comunicació, perquè la teva marca brilli en línia i fora d’internet. Confia en nosaltres per crear campanyes publicitàries integrades i impactants que generin resultats tangibles per al teu negoci.

PUBLICITAT ONLINE I OFFLINE

Som uns experts en interiorisme que ens encarreguem de crear espais corporatius únics i funcionals. Tant si vols renovar les instal·lacions de la teva empresa com si busques un disseny personalitzat per a la teva llar, som la millor opció. Treballem de manera detallada per captar les teves necessitats i transmetre la teva identitat de marca en cas d’espais empresarials, o crear l’ambient perfecte per a cada habitació de la teva llar en cas de serveis personals. El nostre objectiu és superar les teves expectatives i crear un disseny interior únic i acollidor. Sigui quin sigui el teu projecte, estem aquí per fer realitat les teves idees i transformar els espais en una obra d’art que reflecteixi el teu estil i personalitat. Compta amb nosaltres per aconseguir un interiorisme corporatiu de primer nivell.

INTERIORISME CORPORATIU

Apostem per una estratègia de repartiment publicitari que anomenem “3.0”. Anem més enllà del tradicional “buzoneo” i interactuem activament amb les persones i empreses. No només distribuïm els teus materials publicitaris, sinó que també ens assegurem de connectar amb el públic. Un cop finalitzada la jornada de repartiment, t’oferim un informe detallat amb la ubicació precisa de cada distribució realitzada. Volem que tinguis un coneixement precís dels resultats obtinguts. El nostre servei es distingeix per la seva qualitat excepcional i els preus molt competitius. Treballem amb professionalitat i compromís per assegurar-nos que la teva publicitat arribi al públic desitjat amb efectivitat i impacte. Pots confiar en nosaltres per aconseguir una distribució publicitària eficient i de gran qualitat. Estem aquí per ajudar-te a fer arribar el teu missatge al teu públic de manera efectiva.

REPARTIMENT DE PUBLICITAT

Som uns autèntics cracks en la producció tècnica i creativa de projectes audiovisuals. Ens encarreguem de tot, des de produccions corporatives fins a promocions i esdeveniments que deixen a tothom de boca oberta. El nostre objectiu és crear autèntiques obres cinematogràfiques que atrapin i emocionin els espectadors. No importa si necessites un vídeo empresarial, institucional, publicitari o per cobrir una conferència o esdeveniment, som la millor opció professional per a tu. Posem tota la nostra passió i dedicació per aconseguir resultats visuals i sonors impactants, utilitzant les tecnologies i tècniques de producció més avançades. Pots confiar en nosaltres per donar una visió innovadora i una qualitat excepcional als teus projectes audiovisuals. Amb nosaltres, et garantim que el teu contingut serà el més xulo i impactant de tots.

VÍDEO I AUDIOVISUALS

Som uns experts en motion graphics en 2D i 3D. Saps què són els motion graphics? Són aquestes animacions xules que utilitzem per comunicar idees d’una manera clara i impactant. I això és el que fem de meravella! Tenim una gran demanda per aquest servei i ens hem especialitzat en aquest àmbit per oferir-te el millor. Amb els nostres coneixements i habilitats en el món dels motion graphics, podem donar vida a les teves idees, creant animacions al·lucinants que captivaran la gent. Ja sigui per a vídeos promocionals, explicatius o publicitaris, pots confiar en nosaltres per obtenir resultats excepcionals en el camp dels motion graphics. Et garantim que els teus vídeos seran únics i sorprenents. Et deixarem de pedra amb el nostre talent en els motion graphics.

MOTION GRAPHICS