L'ADVOCACÍA AMB DISTINCIÓ

VILÀ I VILÀ ADVOCAT

L'EQUILIBRI DE DOS V

El logotip és una representació simbòlica dels dos cognoms de Jordi Vilà Vilà. Mitjançant dues línies geomètriques i estilitzades en forma de V, capturem la seva identitat amb un toc de modernitat. Aquestes línies horitzontals transmeten serietat i seguretat, valors fonamentals en el seu servei.

CONTENT PRODUCTION

Branding
Línia gràfica
Disseny del logo

Els colors de la distinció

Els colors corporatius – daurat, blanc i blau-grisós fosc – són més que una simple elecció estètica. El daurat simbolitza l’excel·lència i la dedicació que Jordi Vilà Vilà ofereix als seus clients. El blanc és un reflex de la transparència i l’honestedat en la seva advocacia. El blau-grisós fosc aporta un toc de sobrietat i profunditat, complementant aquesta combinació única.

El pilar de la coherència

El llibre d’estils unifica la marca. Des de la tipografia estilitzada fins als elements visuals, aquest llibre d’estils assegura coherència i professionalitat en cada detall.

Papeleria corporativa: L’empremta de distinció

Cada element de la papeleria corporativa, com les targetes de contacte, els blocs de notes, els sobres corporatius i els metacrilats, porten l’empremta de distinció de Jordi Vilà Vilà. Cada detall és una extensió de la seva imatge i servei, portant la seva missió i valors a cada comunicació.

Eleva la teva experiència jurídica

La marca Jordi Vilà Vilà va més enllà dels elements visuals. És una promesa de servei excepcional i un enfocament dedicat a oferir la millor assistència jurídica. Cada detall, des del logotip fins a la papeleria, reflecteix la dedicació cap als seus clients i la seva passió per l’advocacia de qualitat.

Un citybranding amb les mans obertes.