L'EXCEL·LÈNCIA DEL PÀDEL A LA COSTA BRAVA

CLUB PADEL INDIANS

UN HOMENATGE A L'ÈPOCA DAURADA

El nom “Indians” evoca el passat i fa honor als avantpassats que van viure temps de glòria a les colònies antillanes. Aquesta època daurada es reflecteix en els colors de la marca: blau marí, blanc, gris fosc i daurat. Aquesta paleta harmoniosa barreja el tradicionalisme de l’època amb la modernitat del pàdel, creant una identitat visual impactant.

CONTENT PRODUCTION

Branding
Línia gràfica
Disseny del logo
Interiorisme corporatiu
Disseny de catàleg

PADEL

On el passat troba el servei modern, i l'esport esdevé història.

Un logotip de caràcters distints

El logotip del Club Padel Indians parla amb caràcters definits. Les rúbriques marcades i la composició equilibrada capturen la promesa de qualitat i dedicació que el club ofereix als seus membres. Aquesta combinació de tradició i modernitat simbolitza la fusió del passat i el present, reflectint l’essència dels begurencs que van construir la seva pròpia història.

Un rerefons cultural ressucitat

El Club Padel Indians no és només un lloc esportiu, sinó també un testimoni d’una època. L’ambient de l’Havana retrobat a Begur brinda una oportunitat única per a tots els amants del pàdel d’immersió en una experiència que ressona amb història i passió. El club és un lloc on es pot gaudir de l’esport mentre es viu una connexió autèntica amb les arrels i l’heritage de la comunitat.

Revivint la història, un servei modern.

Amb l’elogi a la història ben present, el Club Padel Indians ofereix un servei modern amb una experiència d’alta qualitat. Aquesta dualitat, entre els ideals del passat i la vibració del present, crea una atmosfera única que ressoa en cada partida de pàdel. Les instal·lacions, la tipografia corporativa i els colors harmonitzats són més que un disseny; són una invitació a ser part d’una història en marxa.

Un allotjament a l'Havana de Girona

El Club Padel Indians no només és una destinació esportiva; és una manera de retrobar l’època d’or dels indians de Begur i les seves cases ostentoses. Si ets un amant del pàdel i busques més que un simple club, et convidem a viure l’experiència. El Club Padel Indians no només és esport; és una oportunitat de rescatar història i crear noves històries.

Si vols saber més sobre com el Club Padel Indians combina el passat i el present en una experiència moderna, estic aquí per ajudar-te. Contacta amb iKREA i descobreix com podem fer que la teva marca prengui vida amb passió i significat.

Un espai esportiu, història i coneixement. Descobreix el Club Padel Indians i connecta amb el passat, el present i l'emoció del pàdel.