Explorant un món visual

L’UNIVERS CREATIU DE MENDIPS FILMS

L'ESSÈNCIA

El logotip de Mendips Films no és només una simple imatge, sinó un símbol vibrant de la nostra passió i compromís en el món visual. La fusió de les lletres “M” i “F” no només representa el nostre nom, sinó que encapsula l’essència del nostre treball. Inspirat pels negatius de les cintes de vídeo, el logotip captura la màgia de crear històries úniques.

CONTENT PRODUCTION

Branding
Línia gràfica
Llibre d'estils
Disseny del logo

LLUMS, CÀMERA... ACCIÓ!

Creant històries visuals de gran impacte

Colors que parlen de creativitat

Els colors cian, groc i magenta no només són tres tons vibrants; són l’expressió mateixa de la nostra dedicació a la creativitat i la visualització. El cian evoca la profunditat i la tecnologia, el groc és la llum que il·lumina les nostres idees, i el magenta és la passió que guia cada producció.

Formes que comuniquen

El logotip de Mendips Films no és només una combinació de lletres; és una declaració visual que comunica qui som i què fem. Les lletres “M” i “F” s’entrellacen amb fluïdesa, com les fases d’un projecte audiovisual. La disposició angular emula la dinàmica d’una videocàmera, capturant l’energia i el moviment de la seva indústria.

Una experiència internacional

Mendips Films va començar a Barcelona el 2002, i des de llavors hem portat la nostra passió arreu del món. Hem treballat a països com Cuba, Estats Units, Tailàndia i més, portant la nostra creativitat a cultures diverses i incorporant perspectives úniques a cada projecte.

Forjant records visuals

Mendips Films no només crea comercials; creem records visuals que impacten i perduren. El logotip és un recordatori constant del poder de les històries ben contades, del valor de la creativitat i del compromís inquebrantable amb la qualitat.

L'art de donar vida a la visió

A Mendips Films, son més que creadors audiovisuals; son artistes que donen vida a la visió. El logotip és la seva promesa d’oferir un estàndard impecable de producció i de guiar les històries fins a la seva màxima expressió.

Explora, experimenta, crea

Mendips Films: explorant nous horitzons visuals, experimentant amb la creativitat i creant records únics. Cada detall del seu logotip parla de la seva passió per la producció audiovisual, reflecteix l’essència del que fan i convida a totes i tots a explorar i ser part d’aquesta experiència.

Mendips Films: Creant Històries Visuals d'Impacte Amb la passió pel cinema i la publicitat, donem vida a les teves idees i les portem a la pantalla amb una perspectiva única. Explorant el Món a Través de la Llentia de Mendips Cada projecte és un viatge, cada encàrrec és una oportunitat d'innovar. Descobreix la màgia visual de Mendips Films i la seva capacitat d'expressar narratives excepcionals.