UNA REPUTACIÓ ENCOMIABLE

Neteges Evelan és més que una simple empresa de neteja; és un soci de confiança per a clients comercials i residencials, oferint solucions de neteja completes adaptades a les necessitats individuals de cada client. Amb una àmplia gamma de serveis que inclouen neteja d’oficines, neteja industrial i neteja domèstica, Neteges Evelan s’ha guanyat una reputació encomiable per la seva fiabilitat, eficàcia i excel·lència en el servei.

CONTENT PRODUCTION

Branding
Línia gràfica
Disseny gràfic

BRILLANT A CADA RACÓ

Auditoria de marca i definició de l'estratègia de marca

En la fase inicial del projecte, vam realitzar una exhaustiva auditoria de la marca per avaluar l’actual posicionament de Neteges Evelan en el mercat i identificar àrees d’oportunitat per a la millora.

Amb una comprensió clara dels valors i objectius de l’empresa, vam treballar en estreta col·laboració amb el client per definir una estratègia de marca cohesionada i centrada en el client i/o possible client.

Desenvolupament visual

Un dels canvis més visibles va ser la renovació de la identitat visual de l’empresa. Això va incloure la creació d’un nou logotip i una paleta de colors actualitzada, que reflecteixen la frescor, modernitat i professionalitat de la marca. Juntament amb el logotip i isotip principals, vam realitzar les seves variants i possibles usos que se’n puguin derivar en diferents situacions.

Consistència de marca

Per garantir una presentació uniforme i coherent en tots els punts de contacte amb el client, vam estandaritzar tots els materials de màrqueting i comunicació, des dels materials impresos fins als actius digitals.

Amb la importància creixent de la presència en línia, vam centrar-nos en optimitzar la presència digital de Neteges Evelan. Això va incloure el disseny d’unes pautes a seguir pel pròxim lloc web, amb unes directrius clares: accessible i fàcil d’usar, que millori l’experiència de l’usuari/a i facilita la interacció amb l’empresa.

Desenvolupament del contingut i implementació Interna

Vam treballar en una nova estratègia de contingut que comuniqués els valors i compromisos de la marca, destacant el compromís de Neteges Evelan amb la qualitat, la sostenibilitat i la satisfacció del client.

Com a part integral del procés de rebranding, vam realitzar una campanya interna per assegurar que tots els membres de l’equip comprenguessin i adoptessin la nova identitat de marca, garantint una presentació uniforme i coherent a tots els nivells de l’organització.

Resultats i impacte

El rebranding de Neteges Evelan ha tingut un impacte significatiu en la seva imatge i presència en el mercat. Des de la seva implementació, l’empresa ha experimentat un augment en la visibilitat de la marca, la confiança del client i l’engagement online. A més, les empleades han reaccionat positivament a la nova identitat de marca, identificant-se amb els valors i objectius de l’empresa de manera més clara i tangible.

Amb una nova identitat visual, una presència digital millorada i una estratègia de contingut alineada amb els seus valors, Neteges Evelan està ben posicionada per continuar creixent i prosperant en el seu sector.

DESTACA'T