Creació de la Marca LiveGo: Explora, Descobreix, Viu.

LiveGo, LA APP IMPRESCINDIBLE

EL MICRÒFON MODERN

El logotip de LiveGo transmet la fusió de la tradició i la modernitat. Representant un micròfon antic simplificat a través d’un estil contemporani, reflecteix la passió i la innovació que converteixen els esdeveniments en autèntiques experiències. Combinant formes netes i línies elegants, el logotip és una finestra oberta cap al món d’emocions que t’espera en cada esdeveniment.

CONTENT PRODUCTION

Branding
Línia gràfica
Disseny del logo
Disseny app

LIVE & GO!

Colors vibrants, vibracions úniques

Els colors principals de LiveGo – groc, negre i blanc – són la base de la seva identitat, que irradia vitalitat i elegància. A més, aquesta marca dinàmica utilitza colors estridents de manera estratègica per destacar elements clau i transmetre un sentit d’urgència en les notificacions d’esdeveniments i actuacions. Aquest equilibri proporciona una estètica fresca i impactant.

L'App que connecta passions

La innovadora app LiveGo es converteix en la teva brúixola per a l’entreteniment. Rastrejant la teva ubicació, et guia als esdeveniments musicals, teatrals i familiars més propers. L’oportunitat d’emocions està a la teva portada, amb la possibilitat de guardar els teus artistes preferits i rebre alertes en temps real de les seves properes actuacions. LiveGo és la teva finestra cap a un món d’exploració i experiències emocionants.

Un Ajust de Ritme

LiveGo et convida a descobrir noves facetes de la vida, a trobar esdeveniments que ressonin amb la teva ànima. Com una partitura musical que cobra vida, aquesta marca t’acompanya en cada acord i et guia cap als moments que mai oblidaràs.

Si vols conèixer més sobre els detalls de la creació de la marca LiveGo i com es converteix en l’aliada perfecta per a les teves escapades culturals, estem aquí per acompanyar-te. Contacta amb iKREA i descobreix com podem fer que la teva marca prengui vida i ressoni amb el teu públic amb energia i creativitat.

Aquest projecte va ser el primer city branding