NOU LOGO, NOVA IMATGE, NOVA MARCA

REBRANDING AC

THE MAGIC OF WOOD

Som els creadors del nou logo i la nova imatge corporativa d’Albert Cordobés. Una marca dedicada a la creació de mobles, cuines i parquets de fusta realitzats a mida i personalitzats al gust de cada client. Una empresa que vol aconseguir un canvi en la seva imatge que li faci ser més modern, actualitzat i professional.

Els petits canvis són els que porten grans resultats.

CONTENT PRODUCTION

Branding
Línia gràfica

Isotip i logotip

El nou logo està format per les inicials del creador de la marca, AC (Albert Cordobés) amb un estil modern, dinàmic i professional. En tractar-se d’un nom personal, és necessari la incorporació d’un element que descrigui a què es dedica l’empresa, per aconseguir una millor diferenciació entre els possibles competidors del mercat, és per això, que aquest valor afegit s’ha aconseguit en dissenyar la A simulant la fusta.

 

 

Design

La nova targeta transmet tots els valors creats en el nou logo; dinamisme, professionalitat, modernitat i sobretot, minimalisme. Es tracta d’un disseny senzill però, molt complet.

Els colors juntament amb l’estampat de la lletra A fan la referència directa amb el material principal que utilitza l’empresa; la fusta.

Fet a mida, fet per a tu.