Grup consultor d'assesorament integral

EXPERTIA, CONSULTORIA D’EXPERTS

DESPATX DE REFERÈNCIA

Som els creadors de la marca Expertia, un grup, consultor d’assessorament integral que busca garantir la màxima professionalitat de la mà d’un equip d’experts en àmbits fiscals, comptables, jurídics, financers i laborals. Una marca que busca ajudar als seus clients aportants valors com proximitat, confiança i empatia.

També som els creadors de la seva pàgina web.

CONTENT PRODUCTION

Branding
Línia gràfica

DIGITAL

Web design

EXPERIÈNCIA I TRADICIÓ

Isotip i logotip

La creació d’un isotip i un logotip és molt important a l’hora de crear una empresa, ja que s’ha d’aconseguir transmetre tots els valors de l’empresa amb un nom o una imatge, és per això, que IKREA treballa per crear el ”logo perfecte” per cada empresa.

En aquest cas, el logotip està format per la paraula ”EXPERTIA”, que ja té molta personalitat i força perquè transmet l’experiència que té la marca en el sector i a més, s’afegeix les fletxes cap a dalt, que acaba de donar dinamisme i modernitat, ja que són un símbol d’actualització, de pujada de nivell.

D’aquesta manera, la combinació de la tipografia Overpass i l’isotip de les fletxes acaben formant un logo que comunica que Expertia està format pels millors experts per ajudar als seus clients a créixer.

Brand concept

En tot allò que un no s’entèn, tothom vol tenir al costat un expert per tal d’ajudar-lo i assesorar-lo en matèries que no domina. Aquest brand concept destaca els valors que vol transmetre l’empresa i la proximitat amb els seus clients.

“T’ajudem” va ser el branding concept de la marca.

Disseny web

Per aconseguir una pàgina web eficient i professional és important que estigui compost per uns factors claus.

El disseny web d’Expertia està creat seguint aquestes característiques, ja que es tracta d’una pàgina senzilla, intuïtiva, organitzada, professional i que manté els colors corporatius de la marca, que té com a resultat familiaritzar-se amb el logotip i obtenir un valor afegit de proximitat i confiança.

EXPERIENCE IS POWER