THE GREATEST WORLD U17 FOOTBALL COMPETITION - MOROCCO

A NEW COMPETITION FOR NEW AGES

UNA GALÀXIA D’ESTRELLES

Som els creadors de la marca Prince Moulay Hassan International Cup. Una competició de les futures estrelles del futbol mundial, on cada estiu al Marroc, es posen a prova durant el mes d’agost davant de centenars de milers d’aficionats. Una marca que empatitza amb totes i cada una de les seus que recorren tot el Marroc i el Sàhara Occidental.

Una marca internacional que va agafant el pes a nivell futbolístic mundial.

CONTENT PRODUCTION

Branding
Línia gràfica
Disseny del trofeu

ENGAGEMENT MARKETING

Posicionament de marca
Xarxes socials

DIGITAL

Web design
App desing

Express the talent.

Let’s football.

BRANDING ESPORTIU. LA PASSIÓ PER UN ESPORT FETA MARCA

La image corporativa

L’isotip de la marca va ser concebut a partir de quatre conceptes bàsics que van sostenir la seva formació. A més, es van integrar atributs arrelats a la marca com descobriment, dinamisme, energia, intensitat, emotivitat i internacionalització, entre d’altres. La marca, per si sola, incarna valors de poder, dinamisme, brillantor, virtuositat, grandesa, excel·lència, valor, talent, transcendència, qualitat i immensitat.

Concepte de Marca: Galàxia de Talent

La Prince Moulay Hassan International Cup s’erigeix com un fòrum global on les futures estrelles del futbol es reuniran. La noció de la “galàxia de talent” acompanyarà aquesta marca en tot moment, reflectint amb força el seu propòsit i significat. Aquest concepte de marca, conegut com “Galaxy of Talent”, donarà profunditat i significat a aquest esdeveniment únic.

Desenvolupament i Manual de Marca

L’elaboració del manual de marca va establir els fonaments visuals i comunicatius per als elements de la Prince Moulay Hassan International Cup. La tipografia primària seleccionada és la Helvetica Neue, amb totes les seves variants, i la tipografia secundària és la Heavy Condensed 86. També s’han incorporat tipografies com la Noto Sans CJK i Cairo per atendre el mercat asiàtic.

Amb el manual de marca com a guia, s’han desenvolupat detalladament els aspectes visuals de la web, l’aplicació mòbil, les transmissions televisives i les campanyes de màrqueting online i offline. Des dels logotips fins al disseny de l’identitat corporativa, la papereria, els continguts audiovisuals i les pàgines web, tot ha estat concebut i desenvolupat amb coherència i integritat.

Informació plausible

Els catàlegs per a inversors i clubs de futbol ofereixen una visió avançada de la competició, simulant etapes de grup i fase final. Aquests materials són una finestra als emocionants esdeveniments que el futur reserva.

La Prince Moulay Hassan International Cup, encara per celebrar, ja és una realitat en l’àmbit esportiu i màrqueting. La seva imatge encarna valors de pas, talent i creixement, i la seva concepció és una promesa que s’ha de complir en el món del futbol.

Una experiència integral

El Manual de Marca de la Prince Moulay Hassan International Cup és la base sobre la qual s’aconsegueix una experiència visual cohesiva i memorable. A més dels elements fonamentals, aquest manual obre les portes a un món d’oportunitats creatives. Una d’elles és la creació d’imatges gràfiques vibrants per a cada jornada, destacant els “jugadors de la jornada” i capturant l’emoció i la dedicació que aporten al camp.

Això no és tot. Els marcadors de la retransmissió televisiva es converteixen en punt focal de l’atenció, amb un disseny que transmet dinamisme i alegria en cada segon del joc. La marca es converteix en un element omnipresent, des de material de merchandising que els fans poden portar amb orgull fins als banners que decoren els estadi en autèntiques celebracions de futbol.

Les fan zones esdevenen un espai de comunió i celebració, on els aficionats poden gaudir d’activitats lúdiques relacionades amb la competició. Cada element es cuida fins a l’últim detall perquè la Prince Moulay Hassan International Cup sigui una experiència completa, des de l’inici fins al final de cada jornada. El manual de marca és el punt de partida, però la creativitat i la visió van més enllà, amb la missió de connectar emocionalment amb els fans i el món del futbol.

Connectant amb la competició a través de la tecnologia i les xarxes socials.

La Prince Moulay Hassan International Cup esdevé més que un simple esdeveniment esportiu: és una experiència virtual que es desplega a través de la web i l’aplicació oficial. Aquests portals interactius permeten als aficionats viure la competició amb una intensitat mai vista abans. Amb una àmplia varietat de dades estadístiques detallades, els seguidors poden explorar les prestacions dels jugadors i els equips, i satisfer la seva curiositat amb els vídeos de les jugades més impressionants i els gols memorables.

La web i l’app ofereixen una finestra cap al món de la Prince Moulay Hassan International Cup, amb un espai dedicat per comprar el merxandatge oficial de la competició, creant així un vincle tangible amb la marca i els seus valors. A més, la compra d’entrades es converteix en una oportunitat d’asseure’s al cor de l’acció i ser part d’una experiència futbolística única.

Aquestes plataformes tecnològiques no només informen i connecten, sinó que també proporcionen una manera d’immersió completa en la competició. Per als apassionats, seguir la Prince Moulay Hassan International Cup és més que un espectacle, és una oportunitat de viure la passió del futbol des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. La web i l’app són la clau per aconseguir-ho, ampliant la dimensió de la competició més enllà de les pròpies línies del camp.

I no acabem aquí: el nostre compromís en el pla informatiu abasta també les xarxes socials. Serem el pont directe entre els aficionats i els continguts més rellevants, amb actualitzacions constants i interacció en temps real. Sigui a través de vídeos, articles o històries, els seguidors viuran la Prince Moulay Hassan International Cup com mai abans, amb el màxim detall i emocions que només les xarxes socials poden proporcionar.

Desenvolupem la passió esportiva en marques memorables.