DEL 1900 FINS L'ACTUALITAT

Som els creadors de la web del RCD Espanyol, un dels clubs de futbol més antics de la Lliga Espanyola. Les principals senyes d’identitat, i el que va determinar el nom original d’aquest nou Club esportiu, va ser que tots els seus components eren catalans o nascuts a la resta d’Espanya, en contraposició als altres equips, formats majoritàriament per anglesos i altres nacionalitats.

Un club que amb el pas del temps ha aconseguit posicionar-se entre els equips més importants de la lliga.

DIGITAL

Web design

DESING

Disseny gràfic

MORE THAN FOOTBALL

Web design

La pàgina web d’una marca o una empresa és una part molt important, ja que moltes vegades és el primer contacte que tenim amb la companyia, és per això que aquesta ha de tenir unes característiques específiques per garantir la complaença del client o usuari.

La web de RCD Espanyol compleix aquestes característiques, ja que està creada amb un disseny funcional, utilitzant els colors corporatius del club, a més de tenir una navegació senzilla i clara, que ajuda als internautes a trobar la informació de manera ràpida i fàcil a més de tenir informació clau per garantir la proximitat i la confiança dels lectors.

 

Graphic design

A més de la pàgina web, vam crear cartells per la marca.

Els cartells tenen la capacitat de produir sensacions com amor, odi, tristesa, entusiasme, alegria, etc., gràcies als seus colors, el seu disseny, les seves tipografies, és per això, que és important realitzar anuncis adequats que transmetin exactament la informació que volem donar a conèixer.

WIN THE MATCH