Innovació i qualitat en cada detall

CATÀLEGS I TARGETES PER PERLUM

Detalls tècnics i estètics per a l'excel·lència

La tasca de crear els catàlegs per a Perlum va ser un procés meticulós que va combinar els aspectes tècnics amb l’essència distintiva de la marca. Com a fabricant de persianes, portes, mosquiteres i finestres de PVC i alumini, Perlum volia presentar els seus productes de manera exhaustiva i atractiva als instal·ladors i als clients finals.

DISSENY EDITORIAL

Disseny de catàleg
Disseny de targetes de contacte

Catàlegs tècnics, però amb tocs distintius

Els catàlegs estaven orientats a mostrar els detalls tècnics de cada producte, però sense oblidar els tocs distintius de Perlum. Va ser essencial reflectir la identitat de la marca a través de les seves variants de logotip, la tipografia corporativa i els colors característics. Això va assegurar que cada pàgina fos reconeixible com a part de la família Perlum.

Un disseny pràctic per a fàcil lectura

L’objectiu era crear catàlegs que no només fos informatius, sinó també pràctics. Els catàlegs han de ser una eina útil per als instal·ladors i els clients finals, així que el disseny es va centrar en la facilitat de lectura. Amb una disposició clara i estructurada, les seccions de detalls tècnics eren fàcilment accessibles, mentre que els tocs estètics feien que cada pàgina fos visualment atractiva.

Reflectint l'estil de Perlum

A més dels catàlegs, també vam abordar el disseny de targetes per a Perlum. Aquesta feina va requerir una harmonització meticulosa amb la imatge de marca i la identitat corporativa de l’empresa. Cada targeta era una oportunitat per reflectir l’estil i la professionalitat que defineixen Perlum. Utilitzant els mateixos elements de logotip, tipografia i colors corporatius, vam assegurar que cada targeta fos una extensió coherent de la marca, reforçant així la seva presència en el món dels productes d’interiorisme i exteriors.

On la qualitat i la innovació prenen forma a cada pàgina.