Refrescant la imatge de Finques Farners

FINQUES FARNERS

Un estil visual renovat

El logotip de Finques Farners és ara un testimoni visual dels seus valors i la seva excel·lència. Amb línies elegants i els colors corporatius blau i blanc, el logotip transmet confiança i professionalitat en cada aspecte. Amb vuit variants, s’adapta amb facilitat a diversos contextos sense perdre la seva identitat distintiva.

CONTENT PRODUCTION

Branding
Línia gràfica

Refrescant l'essència immobiliària amb elegància i caràcter.

Un nou inici cap al futur

El rebranding de Finques Farners no és simplement un canvi d’imatge, sinó una evolució cap a la perfecció. L’imatge corporativa elegant, els colors que emeten confiança i la tipografia versàtil parlen de l’esperit innovador i la passió per l’excel·lència que caracteritza Finques Farners.

Mirant cap al futur

Amb la seva nova imatge, Finques Farners entra al món amb una declaració de força i autenticitat. Cada detall del rebranding reflecteix la promesa de qualitat i professionalitat que l’empresa brinda als seus clients. El futur és emocionant i prometedor, i Finques Farners està més preparada que mai per liderar el camí cap a l’èxit immobiliari.

Una tipografia amb personalitat

La tipografia és una peça clau en la nova imatge de Finques Farners. L’Open Sans, amb la seva versatilitat, expressa modernitat i adaptabilitat. Cada lletra parla de professionalitat i frescor, harmonitzant perfectament amb la visió de l’empresa.

Estil fotogràfic que inspira confiança

L’estil fotogràfic renovat de Finques Farners ofereix una finestra a la pau i la tranquil·litat que defineixen cada transacció. Amb tonalitats suaus i serenes, les imatges reflecteixen la dedicació de l’empresa per crear un ambient de confiança per als seus clients.

Un futur immobiliari amb identitat, confiança i excel·lència.