RESTYLING DE LOGOTIP DE SUCRART, UNA DOLÇA EVOLUCIÓ DES DE 1976

SUCRART, UNA DOLÇA EVOLUCIÓ

LA PROMESA DE QUALITAT CONTINUADA

El 1996 va marcar l’aparició de dues noves línies que van donar un gir fascinant a l’empresa: articles i piruletes de goma de mascar, tant infantils com eròtiques. Però no es va quedar aquí. El 2008, sucrart va donar la benvinguda a la goma de mascar en la decoració pastissera, convertint-se en un toc màgic per a festes i esdeveniments. Al llarg dels anys, els seus productes han creuat fronteres i han fet que sucrart sigui coneguda en països com França, Portugal, Itàlia, Alemanya, Suïssa, Finlàndia i fins i tot els Estats Units.

El 2023, sucrart continua sent una garantia de qualitat i servei. Amb l’experiència acumulada al llarg dels anys, l’empresa s’adapta als temps i manté un estàndard excepcional. Aquesta evolució es reflecteix també en el nou logotip.

CONTENT PRODUCTION

Branding
Línia gràfica
Disseny del logo

Elegància moderna en cada detall

El logotip renovat de sucrart no només és un canvi visual, sinó també una representació del seu progrés i dedicació. Les tonalitats pastel creen una imatge fresca i moderna, però és el blau marí qui pren protagonisme, simbolitzant la solidesa i la fiabilitat de l’empresa.

La tipografia estilitzada del logotip parla de qualitat i modernitat. Cada lletre transmet un toc d’elegància que reflecteix la transformació de sucrart al llarg dels anys. Aquest salt qualitatiu no només parla a la seva clientela, sinó que també la capta.

Per tant, aconseguim la fusió de tots aquests elements per poder crear finalment el logo perfecte.

L'evolució

Mentre sucrart continua endavant, no oblidem les arrels que la van portar fins aquí. Amb cada detall, aquest nou logotip és un record constant de l’evolució dolça i el compromís durador d’una empresa que sempre busca superar-se.