UN NOU AIRE DE SIMPLICITAT I ELEGÀNCIA

RAVIAL, NOU ESTIL

SIMPLICITAT DE GRAN IMPACTE

El logotip de Ravial captura l’essència del canvi amb elegància i simplicitat. Amb el nom “ravial” escrit en minúscula, el logotip transmet una imatge més pròxima i contemporània. Aquest enfocament simplista amplifica la importància del nom i facilita el record.

CONTENT PRODUCTION

Branding
Línia gràfica
Re-disseny del logo

Colors que ballen flamenc

Els colors corporatius – vermell, blanc i negre – reforcen la seva identitat flamenca. El vermell, vibrant i apassionat, captura l’essència del món del ball. El blanc i el negre afegixen un toc d’elegància i sofisticació, reflectint la seva àmplia gamma de teixits.

Llibre d'estils: Guia de l'elegància corporativa

El llibre d’estils de Ravial va més enllà d’una simple guia. És un testimoni de com la imatge corporativa es tradueix en accions. Amb la seva tipografia distintiva, variants de logotip i una paleta de colors concreta, aquesta guia proporciona coherència i una presència uniforme en tots els aspectes de la seva marca.

Una nova era d’elegància

Amb el seu nou logotip i imatge corporativa, Ravial entra en una nova era d’elegància i simplicitat. Aquest canvi reflecteix la seva dedicació a l’excel·lència, la seva àmplia gama de productes i la seva passió per mantenir-se rellevant en un món en constant evolució.