Serveis

EL TEU PROJECTE
COMENÇA AQUÍ

iKREA és l’agència creativa que t’acompanya i et proporciona la part de comunicació de la teva empresa. T’oferim un pla
estratègic d’acord al teu projecte o empresa. El nostre procés defineix la nostra feina i crea un marc de treball només per tu i
que s’adapta al sector específic en la qual viu o viurà la teva marca. Posant l’èmfasi en l’estratègia de marca offline i online,
investiguem les últimes tendències, competencia directe, i analitzem a fons el teu projecte o empresa.

Què oferim?

Serveis

El branding és la nostra passió més remarcable. El branding és la disciplina de crear i gestionar marques. Una marca és la manera com un producte, servei, empresa o individu és percebut per aquells que l’experimenten. La marca és molt més que un logotip, una marca és el sentiment reconeixible que evoca al interactuar amb ella. Els valors, els beneficis, tot allò que volem projectar a través d’ella és el que engloba el branding. iKREA és especialista en la creació del naming, logotips, manuals de marca i llibres o guies d’estil.

BRANDING

La constatació de la idea de marca est trasllada en gran part a través del seu disseny. Creativitats gràfiques, el tipus de lletra i la impressions boniques ajuden a les marques a posicionar-se per sobre de la competència. Oferim solucions creatives per fer créixer el teu negoci i reposicionar la teva marca. Des de les vostres operacions de màrqueting i vendes interiors fins a la vostra aparença exterior. Fem dissenys de flyers, díptics, tríptics, targetons, catàlegs, revistes, premsa, etiquetatge d’envasos, presentacions PowerPoint i exposicions.

DISSENY GRÀFIC

Amb les webs que realitzem a iKREA assolim l’excel·lència digital. Ens asseiem amb tu per parlar de tot els aspectes del teu negoci, públic, mercat objectiu i sector. Ens adeqüem al teu pressupost, utilitzem les últimes tècniques en disseny i programació per crear-te la millor web possible d’acord amb el vostre llibre d’estils i línia de negoci, sigui ecommerce, corporativa o deluxe.

DISSENY WEB

Cuidem el dissney i la funcionalitat de la teva nova aplicació, totalment personalitzada i adaptada a les teves necessitats. Realitzem un disseny atractiu, modern i efectiu per atraure i fidelitzar els seus usuaris. Tenim cura de la seva navegació, interacció, temps de resposta i funcionalitat, i són desenvolupades nativament tant per sistemes Android o iOS, fet que optimitza el seu rendiment.

DISSENY APPS

Volem que la teva marca brilli amb llum pròpia i que connecti al 100% amb la teva audiència, i per això, realitzem accions publicitàries i de relacions públiques que donen visibilitat a la teva marca.

MÀRQUETING I COMUNICACIÓ

Cuidem dels teus continguts d’acord amb l’estratègia de la teva marca personal o empresarial i que siguin efectius a curt, mitjà i llarg termni. Com? Generant i publicant continguts de qualitat tant a nivell digital com offline mitjançant les fases de coneixement, confecció, planificació, activació i avaluació.

CREACIÓ DE CONTINGUTS

Creem estratègies a les xarxes socials per marques empresarials o personals, amb accions creatives  enfocades a aconseguir els objectius. Creem materials multimèdia amb uns continguts d’acord amb la teva identitat de marca i evaluem cada contingut amb rapports d’anàlisis que ens permeten valorar els resultats obtinguts.

XARXES SOCIALS

Ajudem a definir la campanya publicitària idònia que necessita la teva marca. Ens encarreguem de la gestió diària, del seu anàlisi i l’optimització de les campanyes SEO i SEM que necessites. Conèixer el teu negoci i els teus objectius ens permetrà planificar una bona estratègia de màrqueting online dotant el format que s’adapti millor.

SEO I SEM

Tant si necessites una sessió de productes, o per harmonitzar les imatges de la teva web, o publicacions digitals o off-line, o si el que necessites son unes sessions de fotos personals d’un esdeveniment, compta amb nosaltres per treure el màxim rendiment i que les instantànies siguin memorables. Un servei extremadament professional.

FOTOGRAFIA

En quan impressió, la millor qualitat al millor preu. I no ès un eslògan, és una realitat. Descriptivament donem la millor qualitat en paper, plastificats i acabats al millor preu possible, sense sostre en quan a qualitat o quantitat. I també rotulem vehicles i espais que necessitin cridar l’atenció als teus possibles clients.

IMPRESSIÓ I RETOLACIÓ

Busques realitzar l’esdeveniment més memorable possible? Compta amb nosaltres per preparar-lo, organitzar-lo i executar-lo. Contem amb els millors professionals.

ORGANITZACIÓ D’ESDEVENIMENTS

Treballem tant a nivell personal com a empresarial. Si es tracta de treballar els interiors d’una casa o d’un espai empresarial, nosaltres som la solució. Una solució enfocada a transmetre els teus valors de marca si es tracta d’un espai empresarial, o d’acollir les percepcions esperades de cada espai de casa teva en el cas que busqueis un servei particular.

INTERIORISME CORPORATIU

Utilitzem el repartiment publicitari que anomenem 3.0. No solament fem l’anomenat “buzoneo, si no que interactuem amb la gent, tan si son particulars o empreses, i al acabar la jornada enviem un rapport al client perquè sàpiga detalladament les ubicacions on s’ha produït el repartiment. Servei extremadament de qualitat i a uns preus molt reduïts.

REPARTIMENT DE PUBLICITAT

Som especialistes en la producció tècnica i creativa de projectes corporatius, promocionals o per esdevenimentsque requerixin d’un proecte cinematogràfic creatiu que atraigui i conmogui als usuaris. Tant si necessites un projecte audiovisual empresarial, institucional, publicitari, industrial o cobrir una xerrada, conferència o esdeveniment, nosaltres som la millor opció professional.

VÍDEO I AUDIOVISUALS

Realitzem serveis de vídeos animats professionals en 2D i 3D. Els motion graphics o grafismes animats són una tècnica audiovisual que ens ajuda a crear animacions per transmetre de manera concisa una idea amb una finalitat concreta. Cada vegada s’estila més un servei d’aquest caire, fet que ens ha permès especialitzar-nos amb aquest servei.

MOTION GRAPHICS